Ofertes

Nuos Primo 80_100

Please reload

30% Dte.

Aerotèrmia

Home/Aerotèrmia

Que entenem per Aerotèrmia

L'energia de l'aire pot generar aigua calenta, calor a l'hivern i fred a l'estiu amb molt alts i estables rendiments. Captem l'energia de l'aire per emprar-la en la climatització d'habitatges i també disposar d'aigua calenta.

 

La Aerotermia és considerada com una energia renovable per ser un sistema d'alt rendiment energètic .És un sistema econòmicament rendible i ecològicament sostenible.

Bombes de calor, tecnologia clau per a calefacció, refrigeració i ACS

Gran estalvi econòmic, reducció del consum energètic de fins a un 80%, podent reduir-se molt més, si és connectat a un sistema fotovoltaic

 

Tecnologia neta, reducció de les emissions de CO2

Beneficis

  • Baixos costos d'explotació, molt inferiors al gas, gasoil i electricitat, la seva inversió s'amortitza en 3-4 anys.

  • Baixes emissions de CO2. Per sota d'un terç a les produïdes per una caldera de gasoil.

  • Fàcilment instalables. Sense xemeneies, canonades de gas o subministraments de combustible.

  • Renovables. La nostra marca ha obtingut l'etiqueta verda la CE que les reconeix com un sistema d'alta eficiència i respectuós amb el medi ambient des de la seva fabricació

Que Oferim para ACS

Disposem de bombes de calor compactes i de fàcil instal·lació per a la producció d'Aigua Calenta Sanitaría (ACS) és una solució sostenible i innovadora en aigua calenta per a la teva llar. És un escalfador capaç d'utilitzar una font natural i inesgotable, com l'energia de l'aire (energia aerotérmica), que proporciona màxima eficiència energètica i un gran estalvi considerable.

Aquest sistema és la millor solució per qui té poc espai i vol estalviar almenys un 70% d'energia respecte a un termo elèctric tradicional o escalfador a gas.

 

Disposem d'equips que la mitjana del cost màxim al dia per a la producció de l'aigua calenta és de 0.24 cts. /€.

 

 

Que Oferim per a Climatització de l'habitatge

Disposem d'equips Aerotérmicos i amb la possibilitat de combinació amb la Geotermia, amb els models ecoGEO, del fabricant ECOFOREST, que permet un estalvi d'un 80% de la factura energètica i la climatització integral del nostre habitatge, és a dir amb una única instal·lació disposem de calefacció, ACS, piscina climatizada i aire condicionat.

Les bombes de calor Ecoforest, permeten incrementar l'estalvi substancialment, no solament per l'alta eficiència amb la qual funcionen en el seu dia dia, la qual cosa provoca una reducció en les emissions de CO2, sinó que gràcies a la tecnologia i estratègies de control ecoGEO, les bombes de calor Ecoforest necessiten una instal·lació molt simple, compacta i econòmica que millora les d'altres bombes de calor del mercat, en permetre prescindir de certs components que serien necessaris en una instal·lació de bomba de calor tradicional.

La tecnologia que utilitzen les bombes de calor Ecoforest, és la mateixa que utilitza una nevera comuna, per la qual cosa les bombes de calor Ecoforest tenen vides útils llargues amb manteniments mínims.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si necessita més informació no dubti de posar-se en contacte amb nosaltres i aprofiti les nostres ofertes*

Areotermia
Areotermia
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon

Avd. Barcelona, 63 local   08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona

Tel 93 538 67 12 / 634 275 911 

Areotermia