Ofertes i Productes

Biomassa

Home/Biomassa

Que entenem per Biomassa

La biomassa és la utilització de la matèria orgànica com a font energètica. Per la seva àmplia definició, la biomassa abasta un ampli conjunt de matèries orgàniques que es caracteritzen per la seva homogeneïtat, tant pel seu origen com per la seva naturalesa, encara que les més conegudes són el pellet, pinyol d'oliva, closca d'ametlla i llenya.

Que oferim

Biomassa Gran Penedès està recolzada per grans fabricadors i distribuïdors de Biomassa Ecoforest, Karmek One, Eoss, Ravelli i Hergóm, entre altres fabricants, instal·lem tot tipus de calderes, estufes i hidroestufas connectades al sistema de radiadors, substitució de calderes de combustible fòssil (Gasoil-Gas), col·locació de calefaccions, ja sigui per radiadors, sòl radiant o fan coil.

Nosaltres iniciem el cercle amb l'assessorament al client, en la nostra exposició o mitjançant visita concertada, on buscarem la millor opció òptima per cobrir les necessitats, venem el producte i a través del nostre equip tècnic, efectuem la instal·lació, oferint el servei tècnic oficial de les marques representades (SAT), tancant el cercle des del principi a fi, oferint una atenció propera al client.

 

 

Si necessita més informació no dubti de posar-se en contacte amb nosaltres i aprofiti les nostres ofertes

* Tots els nostres preus son sense iva

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon

Avd. Barcelona, 63 local   08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona

Tel 93 538 67 12 / 634 275 911