Catàlegs

Fotovoltaica

Que entenem per energia fotovoltaica

L'energia solar fotovoltaica és la generada a través de la radiació solar i la fi és la generació d'electricitat, sent a més una de les alternatives a l'ús de combustibles fòssils, especialment contaminants. Així, el sol, per ser gratuït i inesgotable, es converteix en una immillorable font d'energia, l'explotació, a més, resulta inofensiva per al medi ambient

I que fem a Biomassa Gran Penedès

En Biomassa Gran Penedès principalment realitzem 3 tipus d'instal·lacions d'energia solar fotovoltaica:

  • Kits de Autoconsum.

  • Electrificació habitatges aïllats o rurals.

  • Extracció d'aigua per a pous submergibles.

 

Kits Autoconsum.

Un kit de autoconsum solar no és més que una eina per estalviar en la factura elèctrica, alhora que contribuïm en un món més sostenible i a un canvi de model de societat.

Els rajos del sol ens envien la seva energia als mòduls solars fotovoltaics que genera un corrent continu. A partir d'aquí amb un petit inversor que està connectat al mòdul solar, convertim el corrent continu en alterna que és la que utilitzem a les nostres cases per fer funcionar els electrodomèstics, i que és la que comprem habitualment a l'empresa elèctrica.

 

Kits habitatge aïllat

Els kits solars estan formats per diversos elements capaços de generar i emmagatzemar electricitat neta i renovable, tant per a ús industrial com para residencial.

L'element principal del kit solar són els panells solars fotovoltaics, capaços de convertir la irradiació solar en electricitat. També necessitarem altres elements com a reguladors, bateries i inversors que ens ajudaran a tenir una instal·lació el més semblant a un habitatge habitual.

 

Kits per a Bombament

El bombament solar s'usa per extreure aigua del subsòl, mitjançant l'energia que produeixen els mòduls fotovoltaics. És directe perquè l'energia produïda va directament a la bomba, sense necessitat de bateries, evitant així costos addicionals. S'utilitza principalment en llocs aïllats per al reg, la ramaderia, les cases aïllades, els espais naturals protegits, etc. Els kits de bombament es dimensionen segons les necessitats o requeriments del particular.

Si necessita més informació no dubti de posar-se en contacte amb nosaltres i aprofiti les nostres ofertes *

kit per bombament
kit autoconsum
kit autoconsum
kit autoconsum
kit autoconsum
kit autoconsum

Home/Fotovoltaica

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon

Avd. Barcelona, 63 local   08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona

Tel 93 538 67 12 / 634 275 911