QUI SOM

Home/Contacte

Biomassa Gran Penedès som un equip humà format per professionals especialitzats en la instal•lació i distribució en el camp de les energies renovables. Som una empresa jove però amb una llarga experiència a escala individual de més de 25 anys en el sector de la climatització.

Arran de l'evolució tècnica i de les necessitats del mercat, juntament amb la gran conscienciació mediambiental que ens identifica, ara fa ja 10 anys vam creure convenient enfocar el nostre projecte professional cap al camp de les energies renovables, incloent-hi en aquest camp les calefaccions de biomassa, l'energia solar tèrmica, energia solar fotovoltaica, energia solar termodinàmica i l'aerotèrmia.

El projecte de Biomassa Gran Penedès va néixer amb botiga física el 2014, amb l'objectiu d'apropar a la població el món de la Biomassa, actualment l'acceptació ha sigut satisfactòria, l'exposició, la web i la quantitat de clients que han confiat en nosaltres, i les instal·lacions de les energies renovables efectuades, ens transmet que l'acceptació i la conscienciació ecològica de la gent cada cop està més arrelada a la societat.

Nosaltres iniciem el cercle amb l'assessorament al client, en la nostra exposició o mitjançant visita concertada, on buscarem la millor opció òptima per cobrir les necessitats, venem el producte i a través del nostre equip tècnic, efectuem la instal·lació, oferint el servei tècnic oficial de les marques representades (SAT), tancant el cercle des del principi a fi, oferint una atenció propera al client.

A les empreses que vulguin instal·lar, reparar, mantenir o revisar instal·lacions tèrmiques en edificis i poder realitzar aquests treballs és necessari que tant el professional com l'empresa estiguin inscrits.

Per això Biomassa Gran Penedès està inscrita en el Registre d'Agents de la Seguretat Industrial amb el nombre RASIC-0050076644, això li garanteix una professionalitat i responsabilitat en els treballs efectuats, així com una pòlissa de responsabilitat civil.

També disposem del certificat per a la manipulació d'equips amb sistemes frigorífics de qualsevol càrrega de refrigerants fluorats amb el número 09/16 / 52.219.243 / e instal·lacions i reparacions de gas en categoria EG-C.

Complint així el Reial Decret 795/2010, el Reglament (CE) nº 842/2006 i el (CE) 303/2008

CONTACTA

Estàs preparat per entrar al món de les renovables?

Contacta amb nosaltres!!!

Av.  Barcelona 63 local

08720 Vilafranca del Penedès

Barcelona

Tel: 93 538 67 12 / 634 275 911

Email: info@biomassagranpenedes.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon

Horari: Dilluns a Divendres de 10h a 14h i 17h a 19:30h

            

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon

Avd. Barcelona, 63 local   08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona

Tel 93 538 67 12 / 634 275 911